header_stijlplan_blog.jpg

Ben jij al klaar voor de NVM open huis dag?

Het eerste weekend van april is het weer de landelijke NVM open huis dag. Een dag die nog altijd veel kijkers trekt naar de deelnemende woningen. Met name de NVM open huis dag van het voorjaar. Omdat deze gevoelsmatig vaak ook als een soort van  'begin' weer is van van het seizoen. De dagen worden langer en de zon begint vaker te schijnen. Bewust of onbewust  begint het (weer) te kriebelen bij woningzoekenden. Een ideaal moment dus om nieuw of vernieuwd met je woning in verkoop te komen en deel te nemen aan de NVM open huis dag.

Een uitnodigende woningpresentatie zorgt nog altijd voor meer kijkers

In een tijd waarin woningzoekenden zich erg laten door een uitnodigende online woningpresentatie. Heb je als woningverkopers veel tools in handen om kijkers naar je woning te trekken. Ja, het kost wat tijd en energie en soms ook een investering. Daar staat tegenover dat een goed doordacht verkoopplan vrijwel altijd tot het gewenste resultaat leidt. Namelijk de verkoop van de woning. Met als extra beloning een hogere verkoopprijs. Want wie aandacht besteed aan de algehele woningpresentatie voegt waarde toe aan zijn/haar woning. Dit zal tevens merkbaar zijn tijdens de NVM open huis dag. Een uitnodigende woningpresentatie zorgt namelijk nog altijd voor meer kijkers.

NVM open huis

50 tips verkoopklaar maken voor de NVM open huis dag

Met de komst van het internet is de online woningpresentatie's voortaan zó allesbepalend of je kijkers krijgt. Het verkoopklaar maken van een woning vraagt om die reden gewoon extra aandacht. Zodat de woning optimaal gepresenteerd kan worden.

Stijlplan heeft een Checklist 'Verkoopklaar maken woning'  Met daarin 50 tips om je huis met succesvol te verkopen. Laat me weten waar ik deze naar toe kan sturen en je ontvangt hem gratis in je mailbox.

Huis te koop

 

Je naam*
Je e-mailadres*
Stuur de tips naar mij!

 Marion Reiling
 

Ook interessant:

Blog woningverkoop

Mijn Blog voor nog meer inspirerende tips en tricks om je woning te verkopen.

Met onderwerpen over:
Woningfotografie |  Huis erven  | Woningwaarde
Verkoopklaar maken  |  Woningmarketing
Huizenzoeker  |  Verkoopstyling  |  Makelaar
Huis verkopen bij scheiding | Woning kopen
Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *