header_stijlplan_blog.jpg

Ben jij al klaar voor de NVM open huis dag?

Op zaterdag 6 oktober is het weer de landelijke NVM open huis dag. Een dag die nog altijd veel kijkers trekt naar de deelnemende woningen. Een mooie kans om je woning weer even extra in the picture te zetten. Voor de een is een melding van de open huis hiervoor voldoende. Voor woningen die al een tijdje in verkoop staan en weinig kijkers krijgen biedt het mogelijkheden om vooraf de woningpresentatie aan te pakken. En zo een krachtige impuls geven in het verkooproces. Ik heb al menig onverkoopbaar huis voor een open huis dag voorzien van een restyling. Vaak met verkoop als succes!

Een uitnodigende woningpresentatie zorgt nog altijd voor meer kijkers

In een tijd waarin woningzoekenden zich erg laten door een uitnodigende online woningpresentatie. Heb je als woningverkopers veel tools in handen om kijkers naar je woning te trekken. Ja, het kost wat tijd en energie en soms ook een investering. Daar staat tegenover dat een goed doordacht verkoopplan vrijwel altijd tot het gewenste resultaat leidt. Namelijk de verkoop van de woning. Met als extra beloning een hogere verkoopprijs. Want wie aandacht besteed aan de algehele woningpresentatie voegt waarde toe aan zijn/haar woning. Dit zal tevens merkbaar zijn tijdens de NVM open huis dag. Een uitnodigende woningpresentatie zorgt namelijk nog altijd voor meer kijkers.

NVM open huis

Wil jouw huis niet verkopen?

Staat jouw woning al een tijdje in verkoop en willen er ondanks de goede woningmarkt maar geen kijkers komen? Wist je dat ik vrijblijvend bij je op bezoek kom om eens te kijken wat de reden is waarom de woning niet verkoopt. Hoe fijn als een neutraal iemand met een frisse blik naar je woning kijkt en je helpt je woning wél te verkopen. Het verschil tussen 'te koop' en 'verkocht' zit hem vaak in zaken waar je zelf totaal geen erg in hebt. Het kan zo maar zijn dat de woning presentatie onvoldoende de pluspunten van je woning laat zien.

Nieuwsgierig? Bel me dan. Het kan zomaar gebeuren dat je dan tijdens de open huis dag een woning vol met kijkers hebt. Je zou niet de eerste zijn... 06-45953370

Open huis dag

Deze woning stond bijna 9 jaar in verkoop. Verkocht 1 week ná restyling!

 Marion Reiling
 

Ook interessant:

Blog woningverkoop

Mijn Blog voor nog meer inspirerende tips en tricks om je woning te verkopen.

Met onderwerpen over:
Woningfotografie |  Huis erven  | Woningwaarde
Verkoopklaar maken  |  Woningmarketing
Huizenzoeker  |  Verkoopstyling  |  Makelaar
Huis verkopen bij scheiding | Woning kopen
Deel dit: