header_stijlplan8.jpg

Marion als de woonconsulent regio Eindhoven e.o.

Hoe bijzonder kan een nieuw jaar starten. En dat het een bijzonder jaar gaat worden daar heb ik alle vertrouwen in. Ik ga namelijk naast Stijlplan aan de slag als de woonconsulent!
De Woonconsulent

Hallo makelaar en De Woonconsulent

Eind 2017 kreeg ik een telefoontje met de vraag of ik interesse heb om woonconsulent te worden. Woonconsulent..?? Wij zijn van Hallo makelaar. Een online makelaar die met een netwerk van woonconsulenten een hele mooie balans biedt tussen enerzijds kostenbesparing en anderzijds persoonlijke aandacht en begeleiding bij het verkoopproces.

De Woonconsulent als persoonlijk aanspreekpunt

Oké mijn interesse is gewekt vertel verder… De woonconsulent is het persoonlijke aanspreekpunt voor de woningverkoper en verzorgt de bezichtigingen. Elke woonconsulent werkt met een eigen lokaal netwerk van specialisten. Overkoepelend aan dit netwerk staat Hallo makelaar, waardoor woningverkopers ook nog eens gegarandeerd zijn van de volledige expertise van een NVM makelaar. Via een speciaal platform wisselen de woonconsulenten tevens tips aan elkaar uit of gegevens van potentiële klanten. Op deze manier kunnen we de klant optimaal én snel van dienst te zijn.

Wat maakt Hallo makelaar zo onderscheidend

Hallo makelaar is een full service makelaar. Voor een vaste lage prijs wordt het hele verkooptraject verzorgd inclusief persoonlijke begeleiding. Waarbij maximale inzet verwacht mag worden. Dat er persoonlijke aandacht is en er transparant gecommuniceerd wordt. Dat er meegedacht wordt en dat er een uitgebreid netwerk ingezet wordt om een huis te verkopen tegen de beste prijs en onder de beste voorwaarden. Dat maakt Hallo makelaar zo onderscheidend.
De woonconsulent
  • Woningopname door een gecertificeerd makelaar
  • Verkoopstrategie
  • Professionele presentatie
  • Publicatie op Funda, Facebook en andere websites
  • De bezichtiging
  • De onderhandelingen
  • Koopovereenkomst
  • Afhandeling van verkoop

Marion als de woonconsulent

Hoe enthousiast werd ik na dat eerste telefoontje. Al enige jaren heb ik heel sterk het gevoel dat de huidige formule van de traditionele makelaar niet meer past bij deze tijd. Niet louter meer transactiegericht maar service gericht dat is waar de makelaar anno 2018 naar toe gaat. Met de kennismaking van de formule van Hallo makelaar vielen bij mij alle puzzelstukjes samen. Dit is de nieuwe makelaarsformule. Waarbij de woonconsulent steeds meer zich zal ontwikkelen als allround woonadviseur die een langdurigere relatie opbouwd met haar klanten.
Hoe mooi past het concept van de woonconsulent bij Stijlplan. Want als woonconsulent naast Stijlplan kan ik woningverkopers veel meer allround adviseren. Iets wat ik in de praktijk eigenlijk al deed. Want de vragen van mijn opdrachtgevers worden steeds ruimer. Hoe mooi als ik straks op elke vraag een oplossing heb.

Stopt Stijlplan?

Stijlplan blijft gewoon bestaan. Het mooie is dat De Woonconsulent en Stijlplan complementair aan elkaar zijn. En daar waar ik behoeftes zie zal ik de twee met elkaar verbinden. Alleen dan kan synergie plaatsvinden.
Marion Reiling

Ook interessant:

Blog woningverkoop

Mijn Blog voor nog meer inspirerende tips en tricks om je woning te verkopen.

Met onderwerpen over:
Woningfotografie |  Huis erven  | Woningwaarde
Verkoopklaar maken  |  Woningmarketing
Huizenzoeker  |  Verkoopstyling  |  Makelaar
Huis verkopen bij scheiding | Woning kopen
Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *