header_stijlplan_blog.jpg

Er stroomt gewoon al bijna 3 eeuwen makelaar kennis en ervaring door mijn bloed

Afgelopen week heb ik deel 1 afgerond van mijn ‘Levensblauwdruk training’. Een bijzondere training omdat je kijkt naar je eigen familiegeschiedenis en de invloed ervan op je dagelijks leven. En die is groot kan ik je zeggen. Veel groter dan dat wij met ons nuchtere verstand kunnen bevatten.

Familiegeschiedenis Lenssinck

Familiestamboom laat al notariële akten zien uit 18e eeuw

Onwijs veel inzichten heb ik gehad al op deze training. Niet alleen op persoonlijk vlak. Ook op zakelijk vlak. Voor de training ga je je wat meer verdiepen in je familie stamboom. En waar kwam ik tot mijn grote verrassing achter. Dat er gewoon al bijna 3 eeuwen makelaar kennis en ervaring door mijn bloed stroomt! Getuige een boekwerk welke boven water kwam en waar de familie geschiedenis van mijn oma (Fam. Lenssinck) in werd beschreven.

makelaarMakelaar

 

Vastgoed / Makelaar / Woonconsulent is mijn natuur

Hoe bijzonder was het voor mij dit te ontdekken. En dat het dus ook niet zo raar is dat ik uiteindelijk iets met vastgoed doe en ik dus nu ook aan de slag ga als De Woonconsulent met Hallo Makelaar in de back-end. Het zit gewoon in de familie. Tja, en als je dan de theorie kent van de Biologische natuurwetten. Dan is dat eigenlijk helemaal niet zo heel bijzonder. Onze natuur zorgt er voor dat je datgene doet wat je nodig hebt om te ‘overleven’. Daarvoor krijgt ieder mens een bepaald talent mee. Het is dit talent dat er voor zorgt dat je goed voor jezelf kunt zorgen. Hoe dankbaar is dat en hoe fijn dat ik anderen daar mee mag helpen.

 

Marion Reiling


Ook interessant:

Blog woningverkoop

Mijn Blog voor nog meer inspirerende tips en tricks om je woning te verkopen.

Met onderwerpen over:
Woningfotografie |  Huis erven  | Woningwaarde
Verkoopklaar maken  |  Woningmarketing
Huizenzoeker  |  Verkoopstyling  |  Makelaar
Huis verkopen bij scheiding | Woning kopen
Deel dit: