header_stijlplan9.jpg

Waarom mijn kamerplanten het niet deden

Plant na plant kocht ik, niet begrijpend waarom al mijn kamerplanten dood gingen.  Hoe frustrerend voor iemand die jarenlang in het bloemistenvak actief is geweest en dol is op planten in huis. Ik kwam er maar niet achter waar dit nou aan lag tot een paar maanden geleden…
Huis energetisch reinigen

Energie van ons huis

Aanleiding waren de onophoudelijke gebroken nachten die ik had na de geboorte van mijn dochtertje. Uiteraard heeft iedere kersverse ouder te maken met gebroken nachten. Als deze echter aan blijven houden begin je je af te vragen of er misschien niet iets meer aan de hand is. Intuïtief voelde ik aan dat ik moest kijken naar de energie van haar kamertje en ons huis.

Energie in huis stroomde niet altijd fijn

Levend in een wereld waarin rationeel denken en handelen de maat is. Was het voor mij nog best een uitdaging om de stap te zetten voor ‘huis energetisch reinigen’. Terwijl ik eigenlijk al heel lang wist, lang voordat mijn dochtertje geboren werd, dat de energie in mijn huis niet altijd fijn stroomde. Hoe vaak ik wel niet gekscherend gezegd heb; ach er zit weer een geest die aandacht wil, als mijn lampen weer eens voor de zoveelste keer aan het flikkeren waren. Hoe dicht zat ik bij de waarheid.

Huis energetisch reinigen

Afgelopen voorjaar gooide ik al mijn overtuigingen overboord en koos ik voor mijn intuïtie. Ik maakte een afspraak om mijn huis energetisch te laten reinigen. En wat een goede beslissing was dat. Al bij het binnenrijden van de straat kreeg mijn huishealer een bedrukt gevoel. En dit gevoel ging niet weg bij het binnentreden van mijn huis. Ik werd bevestigd in mijn gevoel dat ik soms schimmen zag, koude windvlagen voelde en het gevoel had soms bekeken te worden. Iets wat kwam en ging. En dit klopte met wat de huishealer ervaarde. De aanwezigheid van entiteiten die soms bij mij in huis op bezoek kwamen. En dus ook bij mijn dochtertje op haar kamertje. Waarbij hij letterlijk kippenvel op zijn armen kreeg toen hij haar kamertje binnenging. Ja, ik begrijp wel waarom zij niet zo goed slaapt. Ze slaapt niet alleen, was zijn nuchtere opmerking….

Een fijn huis

Hoe fijn is mijn huis nu nadat deze volledig energetisch gereinigd is. Wat het precies was weet ik niet en hoef ik ook niet te weten. Volgens mijn huishealer was het iets wat echt heel oud was en dat in de locatie/omgeving zat. Feit is dat mijn dochtertje voortaan de nachten door slaapt. En mijn kamerplanten..? Geloof het of niet, ze doen het sindsdien gewoon! Hoe wonderbaarlijk is dat wel niet.

Ruimte voor wonderen

Soms zijn er zaken op deze aarde die wij met ons volle verstand gewoon weg niet kunnen begrijpen. En misschien moeten we ze ook niet willen begrijpen. Alleen dan is er ruimte voor wonderen…
 Huis energetisch reinigen
Heb je een huis al lange tijd in verkoop en wil het maar niet verkopen. Het kan zomaar zijn dat de energie van het huis verstoord is door gebeurtenissen die in het verleden hebben plaatsgevonden. Een overlijden, een lang ziekbed, een ongeluk of misschien wel langdurige ruzies van vorige bewoners. De bijbehorende emoties kunnen allemaal achterblijven in een woning ook al wonen de betreffende bewoners er al lang niet meer. Het huis energetisch reinigen zou zomaar eens de oplossing kunnen zijn voor de verkoop van je huis.
Marion Reiling


Ook interessant:

Blog woningverkoop

Mijn Blog voor nog meer inspirerende tips en tricks om je woning te verkopen.

Met onderwerpen over:
Woningfotografie |  Huis erven  | Woningwaarde
Verkoopklaar maken  |  Woningmarketing
Huizenzoeker  |  Verkoopstyling  |  Makelaar
Huis verkopen bij scheiding | Woning kopen
Woning verkopen  | Verhuizen  | Zelf verkopen
Deel dit: