header_stijlplan_blog.jpg

Woning kopen? Zoek een match in de MyHome App

Huis te koop!

Een te koop bord in je tuin, en je woning op Funda. Dat is vooralsnog de traditionele manier waarop een huis te koop wordt aangeboden. Een manier welke een hele afwachtende houding aanneemt. Want het is vaak letterijk afwachten tot een kandidaat koper zich meld voor een bezichtiging.

Slimme woning app koppelt vraag en aanbod

Hoe heerlijk vernieuwend is de slimme woning app MyHome. De app richt zich in tegenstelling tot de bestaande woningsites op interesses van woningzoekenden. In volgorde van belangrijkheid.

Niet het aantal slaapkamers of inhoud van de woning is belangrijk. Wel of je van de natuur houdt. Liever nabij een stadscentrum woont. Openbaar vervoer in de buurt wilt hebben of kindvriendelijkheid belangrijk vindt.

huis te koopOp basis van de door jou ingevoerde gegevens ontvang je voorstellen voor woningen welke je kunt afwijzen of als favoriet kunt markeren. Op basis van zogenaamde algoritmes toont de app een steeds nauwkeuriger aanbod. Waardoor de kans op een match steeds groter wordt. Hoe gaaf is dat. Kan het zo maar gebeuren dat een kandidaat koper voor een woning valt welke eerder niet in beeld was. Dat maakt de MyHome app zo leuk én bijzonder.

Hoe werkt MyHome als huis te koop app

Download de app. Maak een profiel aan en begin met zoeken. Swipe door het huis te koop aanbod heen en bewaar de leukste woningen. Ook handig is dat je met de huis te koop app kunt berekenen hoeveel hypotheek je kunt opnemen en wat de bijbehorende maandlasten zijn.

 

huis te koop

MyHome – Dé huis te koop app die voor jou werkt!

 

Omdat de app nog zo nieuw is, gaat deze eerst als pilot van start in de regio’s Eindhoven – Tilburg. Gaanderweg zal dit uitgebreid worden tot er een landelijke dekking is. App downloaden of meer info? Ga naar MyHome

Ik ben erg blij met deze ontwikkelingen. Leuk als je je ervaringen met MyHome deelt.

Marion Reiling

 


Ook interessant:

Blog woningverkoop

Mijn Blog voor nog meer inspirerende tips en tricks om je woning te verkopen.

Met onderwerpen over:
Woningfotografie |  Huis erven  | Woningwaarde
Verkoopklaar maken  |  Woningmarketing
Huizenzoeker  |  Verkoopstyling  |  Makelaar
Huis verkopen bij scheiding | Woning kopen
Deel dit: