header_stijlplan8.jpg

Interieuradvies

Het aanbod in interieurproducten en woonaccessoires is zo enorm dat het makkelijk is je erin te verliezen. Door te kiezen voor een interieuradvies gaan we samen jouw persoonlijke smaak en stijl ontdekken. Maar het kan ook zijn dat je een concreet interieur vraagstuk hebt waarvoor je net even wat deskundig advies kunt gebruiken. Welke kleuren passen het beste bij mijn slaapkamer. Welke meubels kan ik het beste aanschaffen bij mijn nieuwe woonkamer. Ik heb een loze ruimte waar ik graag iets mee wil doen of ik heb een nieuwe werkplek en wil graag mijn huisstijl doortrekken in mijn interieur. Zo veel verschillende interieurs en wensen er zijn. Zo veel mogelijkheden zijn er in een interieuradvies.

Afhankelijk van je wensen maken we gebruik van inspirerende moodboards en kleurimpressies, om tot een concrete oplossing te komen voor je interieur vraagstuk. Hier vloeit een interieuradvies uit voort dat bestaat uit een kleuradvies, meubeladvies, indelingsplan of advies voor toepassing van woonaccessoires. Het komt ook voor dat een  advies bestaat uit het bezoeken van bijzondere en unieke woonwinkels om je nieuwe interieur te kopen. Soms alleen toegankelijk in gezelschap van een interieurstylist.

Interieuradvies

Moodboard bij interieuradvies

WERKWIJZE INTERIEURADVIES

Een interieuradvies begint bij een telefonische inventarisatie van je wensen. Hieruit volgt een interieuradvies op maat. Voor de een betekend dit een bezoek aan huis voor een kleurenadvies. Een ander heeft meer behoefte aan een nieuw indelingsplan of wil graag hulp bij het uitkiezen van nieuwe meubels. Aan de hand van je wensen volgt een plan met aansluitend een offerte. Na goedkeuring van de offerte ontvang je een interieuradvies matchend bij jouw persoonlijk interieur vraagstuk.

Informatie Interieuradvies