header_stijlplan10.jpg

Interieurworkshop

Bij het inrichten van je (nieuwe) woning of misschien wel je nieuwe bedrijf ga je vaak op zoek naar inspiratie. De wereld, woonmagazines, woonbeurzen of het internet gebruik je als dankbare bronnen om tot nieuwe ideeën te komen. Het inspiratieaanbod is groot. Misschien wel té groot waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij het inrichten van een interieur laten veel mensen zich voornamelijk leiden door de meubels en de kleur op de muur. Veel belangrijker is het eigenlijk te weten welke sfeer je graag wilt terugzien in je woning. Als je dit weet, dan wordt het maken van een inrichtingsplan en kleurenplan een stuk makkelijker. En dat is nou precies wat je leert bij de interieurworkshop.

Wat ga je doen

Tijdens de interieurworkshop stap je blanco in en kom je met een concreet sfeerbeeld thuis! De interieurworkshop is ideaal voor iedereen die graag wil ontdekken welke woonsfeer je voor ogen hebt en welk kleuren hier bij horen. Je wordt uitgedaagd een moodboard te maken waarbij je afgaat op je gevoel met in je achterhoofd de woning, kamer of werkplek die je graag wilt gaan inrichten. Je moodboard fungeert hierna als klankbord om een matchend interieur te ontdekken. Als afsluiting vertaal je dit interieur in een kleurenplan. De basis voor je nieuwe interieur. Zodra je kleurenplan bekend is ga je deze tastbaar maken. Als gast van Verfland leer je tevens meer over hoe het beste een kleur te kiezen. Welke soort verf (of behang) te gebruiken binnen je budget. En nog mooier, je maakt zelf een potje verf in de hoofdkleur van je moodboard / kleurenplan. Samen met de technische kennis kun je thuis meteen aan de slag met de metamorfose van je woning.

Interieurworkshop

Van moodboards naar concreet interieur naar kleurenplan

Voor wie

De interieurworkshop is ideaal voor wie een leuke en creatieve invulling zoekt voor een groepsuitje. Omdat iedereen met een interieur te maken heeft is een interieurworkshop altijd een succes!

Tijd

De interieurworkshop duurt ca. 4 uur. En kan dus zowel in de ochtend, middag als in de avond plaatsvinden. Het is ook mogelijk de interieurworkshop te boeken met aansluitend een 3 gangen diner. Bekijk de speciale aanbieding hiervoor op Eindhovenexcursies.nl

Aantal deelnemers

Voor de workshop geld een minimaal aantal deelnemers van 8 personen.

Locatie

De interieurworkshop kan op elke eigen gekozen locatie plaatsvinden. Mocht je geen eigen locatie hebben dan vind de interieurworkshop bij beschikbaarheid, plaats bij Verfland Eindhoven.

Met maar liefst 5 vestigingen is Verfland specialist in kwaliteitsverven, behang, schildersmaterialen en producten. Door ruime kennis en ervaringen geven zij op deskundige wijze advies aan hun klanten. Persoonlijke service staat daarbij nog steeds voorop. Waardoor Verfland is uitgegroeid tot een betrouwbare en kwaliteitsvolle partner voor zowel de professional als de particulier. Stijlplan is dan ook trots een samenwerking te hebben met Verfland.

Interieurworkshop Eindhoven

Adres: Turnhoutlaan 13  | 5628 RJ Eindhoven.

 

Investering

De investering voor de interieurworkshop is €45,- p.p. Dit is inclusief;

  • Moodboard
  • Basiskennis kleurenleer en verf kleur techniek
  • Uitprobeer blikje verf in de hoofdkleur ontstaan uit jouw moodboard
  • Kortingsbon t.w.v. €15,- bij een besteding vanaf €50,- bij Verfland
  • Persoonlijke kleur en verfadviezen
  • Alle benodigde materialen
  • Onwijs veel inspiratie
  • Versnaperingen, koffie, thee en fris

Interesse?

Heb je interesse in een interieurworkshop bij je thuis of op locatie. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Stuur even een mailtje naar info@stijlplan.nl