header_stijlplan10.jpg

Links

Groepsuitje / Workshop
Logo EindhovenExcursies

Op zoek naar een origineel groepsuitje? Ik tip je op Eindhoven Excursies voor een groepsarrangement op  maat. Van rondleiding, tot aan bedrijfsuitje en creatieve workshops.

Altijd onder begeleiding van een enthousiaste en gemotiveerde gids en/of vakkundige en ervaren begeleiders. Voor Eindhoven Excursien verzorgt Stijlplan de Workshop Interieur Inrichting in Eindhoven. 

 

Opslag

Citybox
Blijkt bij de verkoopstyling of verhuizing naar je nieuwe woning dat je meer spullen hebt, dan je kwijt kunt. Huur dan een tijdelijke opslagruimte bij Citybox en ontvang 25% korting op de eerste 3 maanden huur. Tevens kun je bij Citybox terecht voor extra stevige verhuisdozen. Je betaald voor 10 extra stevige dozen slechts €15,-

 

 

House of KIKI   house-of-kiki

House of KIKI ® is sinds 2007 marktleider op het gebied van verkoopstyling. Veel mensen zullen House of KIKI vooral kennen door deelname aan het programma ‘Uitstel van Executie‘ waarin Martijn Krabbé verkoopstyling inzet om een woning te verkopen. House of KIKI is een erkend opleidingscentrum in verkoopstylingen introduceerde het unieke hands-on concept; House of KIKI stylisten (re)stylen i.p.v. te analyseren!

House of kiki

Certificaat uitreiking
House of KIKI