header_stijlplan9.jpg

Modelwoningen

Ben je actief als vastgoed professional, dan heb je vaak te maken met modelwoningen. Een modelwoning laat potentiële kopers kennis maken met een nieuw gebouwd project. De ervaring leert dat het lastig blijkt te zijn voor kijkers om door de ‘leegte’ van een woning heen te kunnen kijken. Om de verkoop te stimuleren is het daarom beter in te richten. Het geeft een realistische indruk van afmetingen, en mogelijkheden. Een potentiële koper kan zo de eigen inrichting goed ‘meten’ met de ingerichte woning.

Tijdelijk inrichten tijdens de afbouwfase

Het verkoopproces van een woning kent verschillende fases. Soms bestaat de behoefte om al tijdens de afbouwfase van de bouw de woning te voorzien van een tijdelijke visualiserende inrichting. Het stimuleert een vroegtijdiger verkoop. Kartonnen meubels lenen zich hier perfect voor.

 

Modelwoningen

Tijdelijke inrichting tijdens afbouwfase

 

Stijlplan helpt je graag en zorgt voor de WOW!-factor van je modelwoningen. Wat je wensen ook zijn, Stijlplan regelt het in drie eenvoudige stappen!

STAP 1 INVENTARISATIE

De 1e stap op weg naar een succesvolle tijdelijke inrichting voor je modelwoningen is de aanvraag van een vrijblijvend inventarisatiegesprek. Ik kom zonder verplichtingen bij je langs en samen inventariseren wat de woning nodig heeft.

STAP 2 VERKOOPPLAN

De inventarisatie geeft inzicht in hoe een potentiële koper naar de modelwoning kijkt en wat er nodig is om deze in te richten. Hierna volgt het verkoopplan. Dit is een plan van actie waarin wensen, afspraken en werkzaamheden vastgelegd worden inclusief een offerte op maat.

STAP 3 RESULTAAT

Verkocht! Na goedkeuring van het verkoopplan volgt de uitvoering waarbij Stijlplan alle gemaakte afspraken voor je regelt met als einddoel de verkoop van de modelwoningen!

 

Specialist in krachtige woning en vastgoed presentaties

Met gedegen opleidingen en ervaringen is Stijlplan een daadkrachtige professional gericht op resultaat. Stijlplan biedt voor elke woning of project een passende oplossing bij het verkoopklaar maken en zorgt ervoor dat jouw woning of bedrijfspand krachtig gecommuniceerd kan worden op internet.

Een unieke ziens- en werkwijze zorgt voor een krachtige succesformule. Ruim 50% van alle woningen waar Stijlplan een verkoopstyling voor gedaan heeft is binnen zes maanden verkocht. En vrijwel alle woningen zijn binnen een jaar verkocht.

 

 

KLUSWERKZAAMHEDEN

Het inrichten van een woning is één aspect. Kluswerkzaamheden is een ander facet. Vloeren leggen, muren schilderen, lampen ophangen… Werkzaamheden waarvoor je ook Stijlplan terecht kunt.

 

Wil je als zakelijke partner meer weten over de mogelijkheden, of voor het aangaan van een samenwerking. Ik kom graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aanvraag kennismakingsgesprek