header_stijlplan9.jpg

Stijlplan

Inspireer woningzoekenden en stimuleer de woningverkoop

Een huis is veel meer dan een stapel stenen. Het is een woonbeleving waar bewoners zich mee identificeren. Het is een verlengstuk van hun zijn. De energie van een huis moet matchen bij de spirit van haar bewoners. Zodat er een gevoel van veiligheid en geborgenheid ervaren wordt. Alleen dan kan een huis een Thuis worden.

Een woonbeleving laat zich niet omschrijven in woorden. Het is een gevoel. Uniek en eigen voor ieder mens. Een ervaring op onbewust niveau. Het zoeken en vinden van een nieuw huis is om die reden een moeilijk grijpbaar / tastbaar proces. Woningzoekenden zijn op zoek naar iets wat in hun hoofd zit. Afbeeldingen spreken tot de verbeelding. Ze vormen de magische link tussen woning en woonwens. Communiceer op de verkoopfoto’s de woonwensen van woningzoekenden en je hebt de sleutel tot een succesvolle woningverkoop.

Marion Reiling

Een passie voor wonen. Meer te zien door anders te kijken. Verborgen woondromen, verlangens en emoties te begrijpen, en waar willen maken. De kunde te inspireren. De kennis om te implementeren en te realiseren. Gefascineerd om een verschil te kunnen maken. Dat is wat Marion Reiling, oprichter van Stijlplan, drijft.

Stijlplan - specialist in krachtige woningpresentaties

Ik geloof dat elke woning haar eigen bijzonderheden, kwaliteiten en pracht heeft. Vaak verborgen of onzochtbaar, wachtend om ontdekt én gezien te worden.

Onbewust een Thuis in de verkoop in plaats van een huis

Wonend in een woning die in de loop der jaren hun Thuis is geworden, raken woningeigenaren blind voor de unieke schoonheid van hun eigen woning. Wanneer woningeigenaren besluiten hun woning te verkopen zetten zij onbewust hun thuis in de verkoop in plaats van hun huis.

Voor woningverkopers is het de uitdaging emotioneel los te komen van hun Thuis waardoor de weg vrij wordt gemaakt om het huis weer te laten schitteren. Alleen dan kan het huis op een krachtige manier gecommuniceerd worden in de verkooppresentatie. Met volle aandacht voor het unieke karakter van de woning. Alleen dan zal de woning klaar zijn nieuwe bewoners te ontvangen. Wie dit proces in vol vertrouwen omarmt zal beloond worden met succes.

Laat woningzoekenden hun nieuwe Thuis herkennen in jouw huis

Vanuit deze overtuiging is Stijlplan geboren. Stijlplan haalt de bijzondere en unieke kwaliteiten van de woning weer naar boven zodat woningzoekenden hun nieuwe Thuis herkennen in het te koop staande huis. Met een unieke ziens- en werkwijze begeleidt én ontzorgd Stijlplan woningverkopers bij het verkoopproces. Het uiteindelijke doel wordt daarbij nooit uit het oog verloren. Een snelle woningverkoop tegen de hoogst haalbare prijs. Met recht noemt Stijlplan zich dan ook specialist in krachtige woning- en vastgoedpresentaties en maakt het verschil tussen ‚Te koop’ en ‚Verkocht’

 

Stijlplan verkoopstyling en verkoopcoaching

 Specialist in krachtige woningpresentaties

  • Snellere verkoop door uitnodigende verkooppresentatie
  • Uitnodigende presentatie zorgt voor voor vertrouwen
  • Vertrouwen zorgt voor stijging woningwaarde

STIJLPLAN is:

  • Resultaatgericht; 98% verkoopresultaat
  • Professioneel; gedegen opleidingen en ervaringen
  • Ontzorgt; uit handen nemen van al het werk bij verkoopklaar maken
  • Daadkrachtig; Hands-on werkwijze waardoor snel resultaat
  • Geeft service; kosteloze extra woningpromotie op Social Media