header_stijlplan10.jpg

Verkoopcoaching

Vrijwel elke woningverkoper werkt samen met een makelaar. Dit kan een traditioneel makelaar zijn of de sterk in opkomst zijnde internetmakelaar. Vrijwel elke makelaar werkt met een vooraf vastgesteld verkooppakket. De praktijk leert dat woningverkopers soms behoefte hebben aan aanvullende verkoopdiensten waarvoor ze graag een specialist inschakelen. De zogenoemde verkoopcoach geeft middels verkoopcoaching invulling aan deze wensen.

De werkzaamheden van een verkoopcoach zijn aanvullend op de (internet)makelaar en hebben met name te maken met woningmarketing activiteiten. Het verzorgen van professionele verkoopfoto’s, het schrijven van de verkooptekst of het rondleiden van kandidaat kopers bij bezichtigingen. Om verschillende redenen kun je de wens hebben om een of meerdere van deze activiteiten uit handen te geven aan een verkoopcoach.  De verkoopcoach neemt werkzaamheden van je over die je graag professioneel wilt laten uitvoeren zodat je je woning op een onderscheidende en professionele manier in de markt kan zetten.

Hulp van een verkoopcoach bij verkoopklaar maken woning

Verkoopcoaching bij verkoopklaar maken woning

Wat doet de verkoopcoach

Als verkoopcoach helpt Stijlplan je bij het maken van een verkoopplan. Adviseert je welke soorten van woningmarketing in te zetten en neemt werkzaamheden van je over die je zelf liever niet wenst uit te voeren.

Diensten woningmarketing Stijlplan