header_stijlplan9.jpg

Verkoop appartement? Onderscheidt je met de pluspunten

Vrijwel elke woning vraagt aandacht bij het verkoopklaar maken van de woning. Extra aandacht is vaak nodig bij de verkoop van een appartement. De concurrentie is immers groter daar er in een zelfde appartementen complex vaak meerdere appartementen in verkoop staan. Lees hoe je met het verkoopklaar maken de pluspunten van jouw verkoop appartement optimaal naar boven haalt.

Verkoop appartement

 

 

Pluspunten woning bij verkoop appartement

Elk huis heeft iets unieks of het nu een woning of een appartement is. Het is dát unieke karakter waarvoor een koper zal vallen. Bij een appartement is dat bijvoorbeeld extra grote slaapkamers, een zeer ruim balkon, een bijzondere entre of het uitzicht. Wat het ook is, het moet direct zichtbaar zijn in de ‘woning verkoop appartement presentatie’. Het zijn de pluspunten van de woning waarmee je je onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. En welke dus hét verschil maken tussen te koop en verkocht.

Drie voorbeelden ter inspiratie

1. Kleed een balkon altijd sfeervol aan

Heerlijk een krantje lezen in de vroege ochtend met een kop koffie erbij.Met een glaasje wijn in de hand de zon onder zien gaan. Twee belevingen die bij een groot balkon horen. Richt het balkon daarom sfeervol in met een uitnodigende zithoek waarbij de potentiële kijker dit gevoel ook echt krijgt.

 

 

2. Communiceer een unieke omgeving

Leent een aangrenzende park zich ideaal voor een picknick of om te recreëren. Laat de beleving ervan zien in de verkoop appartement presentatie.

 

verkoop appartement

3. Wow wat een gaaf uitzicht!

Ligt een appartement op een van de hogere verdiepingen dan is het uitzicht vaak geweldig. Laat het zien in de woningpresentatie.

 Marion Reiling

Ook interessant:

Blog woningverkoopMijn Blog voor nog meer inspirerende tips en tricks om je woning te verkopen.

Met onderwerpen over:
Woningfotografie |  Huis erven  | Woningwaarde
Verkoopklaar maken  |  Woningmarketing
Huizenzoeker  |  Verkoopstyling  |  Makelaar
Huis verkopen bij scheiding | Woning kopen

 

Deel dit: