header_stijlplan_blog.jpg

Wat zegt een (huis)nummer

Wanneer ik voor een advies of intake gesprek naar een woning gaat is het soms best een uitdaging te ontdekken waar het huisnummer en de bel zich bevinden. En net zoals de inrichting van een huis vertelt het huisnummer stiekem ook best wel wat van de bewoners. In zowel look en stijl maar ook het nummer an sich.

Consult nummeroloog Gerrit Jansen

Vorige week had ik de bijzondere eer om spiritueel nummeroloog Gerrit Jansen te mogen ontmoeten voor een consult. Buiten het feit dat het echt hilarisch was. Was het inhoudelijk ook erg inspirerend en bevestigend! Want cijfers vertellen inderdaad een verhaal. Alhoewel ik op nummer 19 woon en we op dit moment in 2019 leven was dat niet de insteek van het consult. De insteek was mijn geboortedatum. En wat was dat bijzonder zeg.

De geboortedatum geeft inzicht in de uitdaging in dit leven. Dat is dus best een fijn inzicht om bewust van te zijn. En dat is dan ook meteen een stukje mijn thema van onbewust naar onderbewust. 

huisnummer

Laat heethoofden maar zweten…

‘Laat nooit de emotie de baas zijn over het gevoel’ 

Was een hele mooie uitspraak die inderdaad de kern omvat van wie ik ben. Emotie is hoofd gevoel is hart. 

Laat de heethoofden maar zweten was zijn reactie. Want iemand die gevoelig is die zweet niet, die transpireert. Omdat transpireren van transparant komt.

Ik mag leven als een KVK; een kip zonder kop. Wat een geweldig excuus om niet meer in mijn hoofd te zitten het zit gewoon in mijn geboorte cijfers.

Ik ben ook een PAM; een prettig apart mens. Nu wist ik dat natuurlijk al veel langer. Maar fijn dat dit nu ook bevestigd wordt. Met twee vieren in mijn geboortedatum en 1975 (04-04-1975) heb ik behoorlijk wat power en een spiritueel meester getal in mijn geboortedatum om mijn missie in dit leven te volbrengen.

Onrecht mag ik aanpakken. Op een leren bank ga ik beter niet zitten als behoorlijk hoogsensitief persoon want daar op moet ik blijven leren. Daarnaast heeft mijn hand palm ook een genezende kracht. Het annogram van palm is lamp en dit geeft licht. Alles wat in het donker leeft loopt tegen mijn licht. En ook dit was weer een bevestiging voor mij. Want tijdens een van mijn vele reizen heb ik reiki (energiehealing via de handen) geleerd. En elektrische apparaten die ik aanraak gaan vaak kapot. Uitzonderlijk vervoer! Dat mag ik op mijn auto plakken.Hoe heerlijk is dat. En het klopt is ook nog eens allemaal bij mijn geboorte getal!

Een creatief therapeut

In mijn werk combineer ik het beste creativiteit en een vorm van therapie. Via creativiteit werken aan issues waar mensen tegen aanlopen om zo beweging te creëren. Hoe mooi is het dus om bevestigd te krijgen dat wat ik nu doe helemaal klopt. Met Stijlplan gebruik ik creativiteit om beweging te creëren bij de bewoners. Dit is veel meer een psychologisch proces dan een verkoopproces. En dat is heel dankbaar!

Deel dit: