header_stijlplan9.jpg

Woning verkopen? Kom naar het WoonEvent van de Rabobank

Het Woonevent

Wist je dat beeld 600.000 keer krachtiger is dan tekst. Wat een prachtige kans! Elke woningverkoper weet immers dat de verkoopfoto’s dé uitnodiging zijn tot bezichtiging.

Wat wil jij dat jouw foto’s communiceren? Een bed of slaapkamer? Een huis of ’n thuis? Lege ruimte of fijne woonkamer? Kleine nuances die echter hét verschil kunnen maken tussen Te koop en Verkocht.

 

Woonevent

Uitaard biedt het WoonEvent nog veel meer mooie activiteiten. Hoofdthema is Slim Financieren, Slim (Ver)bouwen met een speciale rol voor duurzaamheid. Ga in gesprek met een financieel adviseur van de Rabobank. Luister wat een notaris te vertellen heeft of bezoek de duurzaamheidsmarkt.

Naast mijn lezing over verkoopstyling verzorgt weervrouw Helga van Leur tevens een lezing. Over de invloed van het veranderende klimaat op onze leefomgeving en specifiek wat betreft onze regio. Inschrijven is niet nodig, maar vol = vol.

Het WoonEvent vindt plaats tijdens de NVM Open Huizen Dag. Lekker efficient want zo combineer je het thema ‘Wonen’ op een dag.

WoonEvent Rabobank Eindhoven-Veldhoven
Locatie: Kronehoefstraat 87
Tijd: 10.00 – 15.00
Lezing Helga van Leur: 11.00 uur
Lezing verkoopstyling: 13.00 uur

Tof als ik je mag ontmoeten op 1 oktober.

Marion Reiling

 

 

 

 

Deel dit: