header_stijlplan8.jpg

Anderen over Stijlplan

Stijlplan hecht veel waarde aan jouw mening of ervaring. Met opbouwende feedback kan Stijlplan groeien! Tof als je je ervaring deelt.

14 Reacties op Anderen over Stijlplan

 • Dido schreef:

  Het huis van mijn schoonvader stond al ruim 7 jaar in de verkoop bij diverse makelaars. Na het overlijden van mijn schoonvader hebben wij een andere makelaar in de arm genomen en heeft Marion de styling voor haar rekening genomen. Op haar advies hebben we alle muren wit geschilderd. Daarna heeft Marion met kartonnen meubelen de woning ingericht en er van een bruin ‘oude-mensen-huis’ een modern wit en jong huis van gemaakt. Ook sommige ruimtes een andere bestemming gegeven.Binnen een week was het huis verkocht. De koper vroeg nog wel om uitstel ivm verkoop eigen huis. Het huis is nu overgedragen aan de nieuwe eigenaar, er is een last van onze schouders. We zijn heel blij met deze styling en het was het geld dubbel en dwars waard.
  Dank je wel.
  Dido

 • Guido schreef:

  We hadden er eerlijk gezegd een hard hoofd in want ons huis was nou niet echt een pareltje in onze ogen. Marion wist ons, met haar tomeloze energie, echter toch snel met gerichte adviezen een ander beeld van ons eigen pand te laten zien.
  Haar adviezen waren erg “to the point” en met een paar ingrepen zagen we ineens zelf ook weer waarom we dat huis indertijd zo aantrekkelijk vonden.
  Toen Marion vervolgens ook nog haar ‘Styling’ uitvoerde konden we onze ogen bijna niet geloven. Nu kwamen de sterke punten van ons huis weer echt tot zijn recht. Wat een verschil !!
  Geen wonder dat het huis maar een week op Funda heeft hoeven staan, en er meerdere biedingen boven de vraagprijs kwamen.
  Marion, we zijn ontzettend blij dat we jou in de arm hebben genomen.
  Veel dank voor je inzet en scherpe blikken.

 • Janou schreef:

  Beste Marion,

  Dankjewel voor jouw fantastische make-over! Door de restyling heeft het hele interieur een fris modern karakter gekregen waar een veel groter publiek zich in thuis voelt. De fotografie was ook erg goed. De sterke punten van het huis zijn goed uitgelicht. Jouw adviezen omtrent de verkoop en presentatie op Funda hebben heel erg geholpen, zoals het visualiseren van een extra badkamer die nog niet aanwezig was maar wel eenvoudig gerealiseerd kon worden. Het was geen makkelijk pand om te verkopen, maar het is dankzij jou toch in korte tijd gelukt. De samenwerking was heel prettig. Ik kan je aan iedereen aanraden.

 • Tijs en Jessica schreef:

  Na bijna 7 jaar in de verkoop uiteindelijk binnen twee weken ons appartement verkocht na styling door Marion.
  Echt ontzettend bedankt voor jouw inzet, professionaliteit, kundigheid, tips, betrokkenheid en promoten van ons appartement. Ook de samenwerking met de fotograaf (ook een topper) was geweldig.

  Wat een opluchting voor ons! Wij kunnen iedereen Stijlplan aanraden.

  Nogmaals dank!

 • Han en Laura schreef:

  Hoi Marion

  in 2 weken tijd hebben wij ons huis verkocht dankzij JOUW!!
  samen met jou top fotograaf 2 toppers die elkaar aanvoelen.
  oog voor details en kritsch!

  bedankt voor jou inzet!
  we waren er super blij mee!

 • Gert schreef:

  Hoi Marion,
  Dankzij jouw inzichten en inzet heb je het huis van mijn moeder snel, licht en goed ingericht. De fotograaf heeft hierdoor goede foto’s kunnen maken voor de website. Hierdoor hebben wij veel goede reacties gehad en dit heeft er mede toegeleid dat het huis is verkocht voor een goede prijs.

  Hartelijk dank!
  Groet Gert

 • Wendy & Guy schreef:

  We zijn echt super blij met de styling van @Stijlplan. De kartonnen meubels gecombineerd met echte werkte echt super goed. Was ook meteen een goede ijsbreker tijdens de rondleidingen die we zelf hebben verzorgd.
  Tijdens de openhuizendag liep het meteen storm en we hadden na het weekend al meerdere kopers die een bod hadden uitgebracht! Terwijl er meerdere vergelijkbare appartementen in ons blok te koop stonden. De reactie van onze buren was ook mooi: “Oh, nu weet ik wat ik fout deed toen ik mijn huis probeerde te verkopen”. We vonden het helemaal top, goeie service, heldere communicatie, flexibel, alles.

 • Bart en Brenda schreef:

  Hoi Marion,

  Bedankt voor jouw frisse blik op onze woning. Jouw nieuwe ideeën en mooie foto’s gaven ons huis een mooiere uitstraling, waardoor deze mooier tot zijn recht kwam.

  Groetjes,
  Bart en Brenda

 • Yvanka schreef:

  Mede dankzij de inzet van Marion was ons huis binnen 1,5 maand verkocht. Marion komt haar afspraken na, is snel inzetbaar en flexibel. Wij hadden een huis dat leeg stond. Dankzij de styling was het een gezellig en fris huis geworden wat ook mooi overkwam op de foto’s.
  Bedankt voor de hulp!

  Groetjes Yvanka en rob

 • Jorg en Ingrid Klerx schreef:

  Marion,

  Ook via deze weg willen wij je super bedanken! Voor de goede tips, juiste adviezen en perfect verzorgde restyling! Wij zijn enorm tevreden!

  Dit keer hebben we er bewust voor gekozen om onze woning niet in de verkoop te zetten via een reguliere makelaar maar te kiezen voor een online makelaar in combinatie met verkoopstyling en professionele fotografie. Dit geeft ons meer vrijheid, meer inzicht en belangrijker nog een betere woningpresentatie tegen lagere kosten! Na een open huizenavond en een topvermelding op Funda was onze woning binnen drie maanden verkocht. Deze werkwijze (met vele elementen) bleek een succesformule en is wat ons betreft zeker een aanrader.

  Wij hebben erg fijn met je samengewerkt. Je enthousiasme en manier van aanpakken hebben daar zeker aan bijgedragen.

  Wij wensen je alle goeds voor de toekomst! Zowel zakelijk als privé, dat komt allebei dik in orde!

  Groetjes,

  Jorg en Ingrid

 • Caroline en Irene schreef:

  Hoi Marion,

  Nog bedankt voor je hulp tijdens de verkoop van ons huis.

  Ons huis is in drie maanden verkocht en als we de verkoopstyling (inclusief realistische fotografie) niet hadden gedaan, had de woning waarschijnlijk nog te koop gestaan.

  Het heeft ons ook inzicht gegeven in interieurstyling voor ons nieuwe huis waar we eind oktober gaan wonen. In de woonkamer gaan we niet zoveel meubels meer neerzetten, we hebben straks op de 1e en 2e verdieping genoeg ruimte om overtollige meubels en spullen kwijt te kunnen.

  Je had ook goede ideeën en tips met betrekking tot de bezichtigingen die we zelf deden en alles rondom de verkoop van het huis.

  We zijn kortom erg blij dat we je hebben ingeschakeld om je expertise in te zetten voor een snelle verkoop van onze huidige woning.

  Ga zo door!

  Groetjes Caroline en Irene

 • Michiel en Pauline schreef:

  Hoi Marion,

  Hoe snel kan men een huis verkopen in deze tijd? Nou, dat kan best snel, nl. 5 dagen. Hoe is dat mogelijk zou je zeggen? In ons geval is dat goed te verklaren. Met behulp van Stijlplan.nl hebben we ons huis dusdanig te weten te presenteren op Funda dat na dag 1 ons huis 2500 keer gevonden is en 1500 keer bekeken. Op dag 1 hadden we 3 bezichtigingen, op dag 6 hebben we er twee af moeten zeggen omdat het op dag 5 al beklonken was. Dit was te danken aan de professionele, deskundige en enthousiaste aanpak van jouw Marion. Veel vrienden, familie en kennissen stonden versteld van onze presentatie. Na elke bezichtiging, voor jouw misschien “slechts” 4, kregen we de complimenten van de makelaar dat het huis er zo strak uit zag. Voor ons was het een hele plezierige ervaring, en ik denk dat alle tips z’n uitwerking hebben gehad.
  We hebben ook je “3 minutes of fame” gezien bij RTL4 daarin zagen wij opnieuw je enthousiasme en deskundigheid, wij hopen dan ook dat dit voor jouw heel gunstig gaat uitpakken. Nogmaals erg bedankt voor je tomeloze inzet en heel veel succes met Stijlplan.nl

  Groeten Michiel en Pauline

 • Kammers schreef:

  Marion is een vrouw die weet van aanpakken…
  Paar kleine aanpassingen heel ander huis
  Foto’s zijn je verkoop plaatje….
  Zoals Marion zelf zegt : als het voor de camera niet goed is is het plaatje ook niet goed !!!

  Kijk even naar mijn huis dan zie je hoe mooie foto’s ze heeft gemaakt met een super interieur….. En dit natuurlijk in enkele uren tijd een heel ander huis !!!!

  Ik zeg doen ( aanrader )
  Meedenkend sociaal en creatief
  En dan ook nog eens heel veel mijn huis promoten

 • Rishi schreef:

  Hoi Marion,

  Ontzettend bedankt voor je inzet! Niet alleen voor de verkoopstyling, die er top uitziet, maar ook (en misschien nog wel meer) de zorg, tips en tijd die je er na de styling nog aan hebt besteed. Een ondernemer die zo betrokken is bij zijn of haar klanten ben ik zelf nog niet eerder tegengekomen en ik verwacht dat het niet gauw weer zal gebeuren.

  Nogmaals dank!
  Rishi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *