header_stijlplan10.jpg

Huis verkopen tips

Huis verkopen tips

Wie in de huidige kopersmarkt graag zijn huis wil verkopen kan wel wat huis verkopen tips gebruiken. Omdat ik veel te maken heb met huizenverkopers weet ik ook waar zij tegen aan lopen in het verkoopproces. Daar waar mogelijk probeer ik vanuit mijn eigen ervaringen tips te geven welke vaak erg gewaardeerd worden. Al mijn tips heb ik gebundeld in gratis checklisten om jou te helpen bij je woningverkoop.

 

Interesse in een of meerdere checklisten? Laat me onderaan de pagina even weten waar ik deze kosteloos naar toe kan sturen.

 

Checklist Verkoopplan - Huis verkopen tips

 

Checklist Verkoopplan huis

De checklist ‘Verkoopplan huis’ geeft je inzicht in welke stappen te nemen bij je woningverkoop. Woningmarketing maakt een groot onderdeel uit van de checklist en geeft je veel huis verkopen tips voor zowel je offline als je online marketing. Van het maken van een woningwebsite tot aan het inzetten van Social media. Instrumenten die nog maar weinig ingezet worden maar die wel extra verkoopkansen creëren.

 

 

Checklist Verkoopklaar maken - Huis verkopen tips

 

 

Checklist Verkoopklaar maken woning

De checklist ‘Verkoopklaar maken woning’ geeft je maar liefst 50 huis verkopen tips die je helpen je woning sneller te verkopen. De vele huis verkopen tips worden vaak ondersteund met voor en na foto’s om je direct inzicht te geven in welke verbeteringen zijn toegepast. Daarnaast ontvang je praktische tips wat te doen met bijvoorbeeld overbodige spullen.

 

Checklist bezichtigingen - Huis verkopen tips

 

 

 

 

 

Checklist Bezichtigingen

De checklist ‘Bezichtigingen’ helpt je in de voorbereidingen van een bezichtiging. Doe je voordeel met de huis verkoop tips en verpletter je kijkers bij bezichtiging. ‘VERKOCHT’

 

 

Interesse in een of meerdere checklisten?
Laat me even weten waar ik ze kosteloos naar toe kan sturen.  

Je naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Adres

Postcode / Woonplaats

Ik heb interesse in de checklist(en):

Verkoopplan huis
Verkoopklaar maken woning
Bezichtigingen

Bijzonderheden

Ik ben geen robot en weet het antwoord op de volgende vraag:

Je e-mail adres is veilig bij mij.
Ik ga je ook nog regelmatig ‘Tips & Tricks’ sturen.